Kemény és félelmetes Kóstoló Panerai Sneak sorozat néz Guillaume Neri Edition replika órák

Az ismeretlen víz alatti világ felfedezése, a kemény karakter és a félelem nélküli szellem a kulcs, és a professzionális felszerelés is elengedhetetlen. Panerai képmérnöke, francia ingyenes búvárbajnok,replika órák Guillaume Neri, megdöbbentő rekordot állított be - 126 méter egy szájban. A márka által inspirált márka elindította a Guinness Nelson Edition (modell: PAM00982) csúszós sorozatát.

Könnyű titánból készült és 47 mm átmérőjű, nagyvonalú és nem túl nehéz. A titán egyirányú forgó keret kék kerámia lemezjátszóval van elrendezve, míg a kör szélén a pit-minta könnyedén megfogható. A titán korona a Panerai szabadalmaztatott híddal van felszerelve, amely a Panerai ikonikus kialakítása, és praktikus színekkel rendelkezik, és hatékonyan megakadályozza a véletlen ütközés okozta veszélyes műveleteket, és biztonságos és biztonságos.

A cápa szürke tárcsa matt felületű, fényes pontokkal és mérlegekkel van ellátva, a központi órák és órák pedig fluoreszkáló anyagokkal vannak bevonva, hogy éles kontrasztot hozzanak létre, így még sötét környezetben is kiválóan értelmezhető. A másodpercek a korong 9 órájában,rolex replika a 8 és 10 órás gombok úgy vannak kialakítva, hogy működtessék a központi kronográf percet és a másodikat, és az óra számlálót 3 órakor.

A P.9100 automata mechanikus mozgatással ellátott mozgás a Panerai által kifejlesztett, Glucydur® mérlegtárcsa és Incabloc ® rezgéscsillapító berendezéssel rendelkezik, amely a merülés időzítésével, a visszafelé történő időzítéssel és a második tűvisszatéréssel rendelkezik. megbízható. A dupla hordók legfeljebb három napig rendelkezésre állnak a teljesítmény tárolására.

Az óra hátulja Guillaume Neri személyes aláírását vette át, és természetesen a csodálatos rekordot - 126 métert egyetlen szájban. Ismét a Panerai és Guillaume Neri közötti partnerség és az óra egyedi identitása. A teljes óra 300 méterig vízálló,replika óra és megfelel a professzionális búvárkodás igényeinek.

A trapéz alakú titánzárral ellátott Panerai temperamentum kék gumiszalag visszhangozza a kerámia lemezjátszót és a kezek színét, és emlékeztet a lenyűgöző víz alatti világra.